Nepleer: 5 items die je wilt hebben | mode meid

2021-12-14 19:02:50 By : Ms. Pacey Wang

Nu de temperatuur daalt, kunnen de leren items weer tevoorschijn komen. Het is een trend die bijna elk jaar weer opleeft vanwege het tijdloze materiaal en de vele manieren waarop je het kunt gebruiken. In een steeds duurzamere wereld neemt ook de vraag naar diervriendelijk leer toe. En goed nieuws, tegenwoordig wordt nepleer heel slim gemaakt en is het bijna niet van echt te onderscheiden. Shop (nep)leer voor een leven lang! 

De leren broek is een stoer item dat je op verschillende manieren kunt stylen. Een mooi breisel erop en je outfit is on point. Wil je de look wat vrouwelijker maken? Combineer hem dan met een smetteloze witte blouse, een chique jasje of hoge hakken. 

Rick Cardona door heine | OTTO

Of je nu naar je werk gaat of een feestje hebt; een leren rok doet het altijd goed! Kort, lang, geplooid of ertussenin, dit basic item is zeer veelzijdig. Creëer een powerlook door een leren midi rok te combineren met hoge laarzen of maak van je imitatieleren kokerrok een echte eyecatcher in herfstkleuren als bruin, camel of donkergroen. Wil je iets stoers? Kies dan voor een kortere versie en combineer deze met plateaulaarzen of laarzen. Rots op!

Rok van imitatieleer ONLSARA KORTE ROK VAN imitatieleer

Damsel In Een Jurk | de bijenkorf

Vind je het lastig om je leren items te combineren? Ga dan voor een leren jurk of jumpsuit. Zo ben je in één keer klaar en weet je zeker dat je outfit geslaagd is. Leuk met sneakers en een wollen vest, of steel de show met hoge hakken of laarzen. 

Halflange overhemdjurk van imitatieleer met klepzakken

Huidskleurige mini-hemdjurk van imitatieleer

Rick Cardona door heine | OTTO

Voor een monochrome outfit is een leren blouse een perfect item. De variatie in materiaal geeft je look net wat meer body en laat de verschillende stoffen goed tot hun recht komen. Durf jij helemaal on-trend te gaan? Draag je leren blouse dan met een leren rok of broek.

Scotch & Soda | de bijenkorf

Damsel In Een Jurk | de bijenkorf

Kadie blouse van imitatieleer met halve rits

Als er één item is dat je zeker in huis wilt hebben, dan is het wel een (nep)leren jack. Een zwart leren jack kan werkelijk overal bij en is bijna alle seizoenen te dragen. Maar zwart is ook zwart, dus kies een andere kleur om je outfit een boost te geven. Vergeet daarnaast de leren trenchcoat niet, deze leren jas siert al jaren de modescene en het maakt niet uit wat je verder draagt, het maakt je look stijlvol en is lekker warm! 

Jas van imitatieleer met brede kraag

Deze broek gaat de straten domineren

De TikTok herfsttrends op een rij

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Hoe u een te grote spijkerbroek strakker maakt. Mode Lees ook Haal je innerlijke ballerina naar boven tijdens Wereld Ballet Dag Mode Lees ook Win €150 shoptegoed voor een complete look van Omoda Fashion Lees ook De coltrui: hoe style je hem? Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Zo span je een te grote jeans aan

Haal je innerlijke ballerina naar boven tijdens Wereld Ballet Dag

Win € 150 shoptegoed voor een complete look van Omoda

De coltrui: hoe style je hem?

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.